El Faro Albir

I dag på skolen gikk vi tur opp til et fyrtorn. Rett før vi skulle bli kjørt ned til albir var jeg ganske så smart å tenkte at jeg skulle ta med meg kamerat slik at det blir noen ordentlige bilder med bra kvalitet. Jeg satte meg i bilen glad og fornøyd og tenkte i dag blir det fine bilder, men det måtte jeg nok bare drømme om, fordi når vi kommer ned til stranden i albir der vi skulle møtes finner jeg ut at jeg ikke har minnekortet i kameraet. Du skulle bare ha sett hvor sint jeg ble når jeg fant ut at jeg ikke hadde det med. Jaja, så i dag ble det bare bilder fra iPhonen, håper det går fint! 

Ikke så veldig bra kvalitet, men men det får gå. I bakgrunnen ser du stranden i albir.Frida og Maren så Flinke jenter som er ute på tur!

Det var så utrolig godt å endelig være på toppen og vi fikk den flotte utsikten ned til albir. Foresten, vi gikk litt over en halv mil.

Etter skolen stakk jeg og noen av jenten jeg bor sammen med til La Marina som et kjøpesenter som ligger et like stykke fra der vi bor. Viser inkjøpene i morgen!

-Madelen

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Madelen Jakobsen

Madelen Jakobsen

19, Stavanger

Hei! Jeg heter Madelen Jakobsen og er 17 år gammel jente fra Stavanger. Tar mitt første skole halv år i Spania!

Kategorier

Arkiv

hits